Kompetence­udvikling

At skabe folkelig forankring gennem bibliotekerne

Netværket DB2030 har nedsat en arbejdsgruppe bestående af Helene Bruhn Schvartzman, Thomas Sture Rasmussen, Pia Damsgaard og Anette Lerche, der har udviklet et kompetenceudviklingsforløb til bibliotekerne, der kan skabe et fælles fokus på arbejdet med verdensmål.

Målet er at skabe viden, engagement og redskaber til arbejdet med verdensmål i bibliotekerne samt at bidrage til videndeling og samarbejde.

INSPIRATIONSDAG: Formidling af FN’s verdensmål – hvordan kommer du i gang?
Den 23. marts slår Herning Bibliotekerne dørene op til en fælles inspirationsdag, hvor vi sammen kan blive klogere på verdensmålene og særligt på, hvordan vi i praksis kommer i gang med at formidle de vigtige budskaber. Vi inviterer til at samles om konkrete erfaringer og gode ideer.
Program og tilmelding

Webinar: Verdensmål og Citizen Science

Få indblik i, hvad Citizen Science går ud på, hvordan det kan anvendes som arbejdsmetode i verdensmålsprojekter, og hvordan man som folkebibliotek kan tage del.
17. marts 2022 – 09.00 – 10.30
Tilmed dig her 

 

Tilmeld dig webinarer om verdensmål i januar 2022
I løbet af januar inviterer Forbundet Kultur og Information, DB2030 og projekt ”Sammen om verdensmål – på biblioteket” til tre korte morgenwebinarer om verdensmål.

Webinar #1 – Verdensmål og psykologiske faktorer, 13. januar 2022
Webinar #2 – Verdensmål og Design Thinking med et bæredygtigt lag, 18. januar 2022
Webinar #3 – Verdensmål og lokalt engagement. Kan målene samle os på tværs af alder?, 24. januar 2022

Alle webinarer er gratis og åbent for alle biblioteksansatte, og du kan tilmelde dig alle tre webinarer eller nøjes med et enkelt eller to.

Målgruppe: Alle biblioteksansatte

Arrangør: Forbundet Kultur og Information, DB2030 og projekt Sammen om verdensmål – på biblioteket